13.10.04

Velmi předběžná závěrečná zpráva z Invexu

Když rozvážete hrdlo dětského balónku, začne utíkat vzduch, napřed pomalu - a teprve za nějakou dobu nastane okamžik, kdy balónek přestane vypadat jako balónek a stane se z něj zmačkaný mokrý hadřík. Tolik k letošnímu Invexu. - Vím, že už dnes dopoledne, zatímco jsem se vracel z Brna do Prahy, vtrhl na Výstaviště dav školáků s batohy na prospekty. Vím, že Veletrhy jsou v tísni a budou i tuto návštěvnost vydávat za svůj úspěch, stejně jako to dělají s (levně) prodanou plochou. Ale kdo viděl první dva dny Invexu, ví své. Vedly se tam často řeči, zda příští Invex bude poslední. Myslím, že ne; poslední už byl. Loni.
KLÍČOVÁ SLOVA: Comdex.

2 Comments:

Anonymous Anonymní said...

No, nevím, mám dojem, že když rozvážu balónek, tak vzduch začně utíkat napřed _rychle_ a postupně se zpomaluje. (Což nic nemění na pravdivosti toho příspěvku.) --Mormegil

13/10/04 16:50  
Blogger Jan Vaněk jr. said...

Myslím, že přirovnání, které chtěl aKB použít, je spíš nafukovací matrace, člun, míč, plovací kruh atp. Ty se vždycky musejí násilím vymačkat a sbalit, protože ponechány samy sobě akorát splasknou, ale zůstanou zabírat týž prostor, byť se zanedbatelným obsahem :-)

14/10/04 11:29  

Okomentovat

<< Home