20.3.05

Madam Vládní krize

Přečetl jsem si rozhovor s tou slavnou paní Barkovou. S jistým překvapením jsem shledal, že to je inteligentní dáma. Tvrdá jak křemen. Řekl bych, že v tom svém bordelu má pořádek. Možná by to mohla vzít po Grossovi. Na rozdíl od něj má praxi v oboru.
KLÍČOVÁ SLOVA: "neřeknu".

5 Comments:

Anonymous Anonymní said...

Tak kdyz vam rozhovor napise skupina poradcu a kazde slovo dukladne zvazi, pak vypadate snadno jako inteligent :-) rodine Grossu a spol ac to mysli uprimne ;-) neverit ani slovo... nakonec vetsina naroda se oblbnout nedala, ovsem kde se bere tech 19% to mi nerikejte ze uz ma Gross zavazano/uplaceno/umisteno cca 19% lidi, des bes...

21/3/05 09:05  
Anonymous Anonymní said...

To je sice hezké (ač našeho premiéra nesnáším, tak na výroky v předchozím příspěvku má čitatel jistě nezvratné důkazy), nicméně byl by nerad, kdyby se zapomnělo na ony příspěvky z vlaku!!!! :-))

Těšíme se na ně!

21/3/05 10:25  
Blogger Jan Vaněk jr. said...

No, inteligentní... pravda, víc než Kalenská (která se nezmohla na odpověď "vodárny musejí dodávat vodu každému, vy pronajmout dům ne"), ale to není zvlášť náročné ;-)

21/3/05 11:33  
Blogger akb said...

Inteligentní... možná jsem mohl přesněji napsat: dosud nejinteligentněji vystupující účastník aféry. A celkem vzato nejdůstojněji. Když zatlouká, ví, že to je vidět. Nepožaduje svatozář. A nedělá to u státní vlajky.

21/3/05 12:49  
Blogger Daniela Kantorova said...

sla jsem okouknout situaci a precetla rozhovory s Barkovou i Grossovou, vzdycky kdyz prijdu na akb blog tak si rikam, musim VICE cist, VICE sledovat deni v Cechach i ve Statech, a pak povetsinou skutek utek, AKB, kde na vsechno beres cas? smekam pomyslny klobouk. musim rict, ze ta Barkova inteligentni byt musi, nejen vzhledem k ostremu rozhovoru, ale i k tem vsem svym rozjetym podnikum. dokazat neco takoveho bez inteligence? no nevim, nevim.

23/3/05 02:33  

Okomentovat

<< Home