1.4.05

Tak co, dali byste mu důvěru?

Ano, je to bezcharakterní šašek.
Ale který z nich není?
Ale spravována touto vládou, země prosperuje, to se popřít nedá.
Ale není to zásluha té vlády.
Ale do jisté míry je, přinejmenším tomu nebrání.
Ale zůstane-li ve funkci, bude rukojmím komunistů.
Ale to je do značné míry každý, kdo tady kdy stál v čele vlády, dvacet procent je prostě dvacet procent. Moc komunistů je dána kombinací historie ČR a platného volebního systému.
Tak co? Riziko, nebo sázka na jistotu? Ale je to jistota?
Jak se rozhodnou ti, kdo budou za chvíli hlasovat, to s velkou pravděpodobností víme: podrží ho. A v zákulisí budou jmenovat své podmínky.
Takže otázka, jak bychom se rozhodli my, je bezpředmětná. Prozatím.
KLÍČOVÁ SLOVA: demokracie.

6 Comments:

Anonymous Anonymní said...

Jsem sice silne z prava, ale reknu asi tolik. Vlada sice skodi ale at se ukaze na cele 4 roky, ale BEZ TOHO DEMENTA. Muze mi nekdo vysvetlit proc ho tam drzi?? Stacilo proste aby CSSD prinutila Grosse polozit to, jmenoval by se rekneme Sobotka a mohlo to jet vsechno dal, bez jakekoliv krize a absolutniho nabourani duvery lidi v cokoliv co ma co spolecne s politikou :-(( jsem zhnusen a tohle nikdy nepochopim :-(( opravu stale vitezi zajmy lumpa, ktery asi na vsechny okol sebe neco vi :-( a drzi je tak v sachu. Myslim ze se to dalo i domluvit s prezidentem ze kdyz grosse CSSD zneskodni ze poveri sestaveim vlady nekoho dalsiho z CSSD. Opravdu tohle je prusvih a Gross je podle me zcela odepsan a kvuli jeho zajmum se potacime uplne v ... a s tim i cela politika.

1/4/05 12:35  
Anonymous Anonymní said...

Nedal. Komunisté by měli ještě větší vliv než mají, což je alespoň pro mě nepřípustné.

1/4/05 12:39  
Anonymous Anonymní said...

O kvalitě vlády nechci diskutovat, ale on ukázal, že je člověk, který nechápe rozdíl mezi slušností a darebáctvím, který neví, že člověk který má moc rozhodovat, by ji neměl, alespoň viditelně zneužívat. Když člen vlády a následně premiér kupuje pozemky za spekulativním účelem (nebude náhodou spolurozhodovat o jejich osudu?), nevidí nic špatného na nejasném původu svého majetku (přece si nikdo nebude myslet, že snad mohl být obětí ;) korupce), nevidí nic špatného na tom, že existuje tajný tým policejních vyšetřovatelů přímo podřízený jemu, je to prostě člověk,
kterému nepřeji moc, kterou má. Kdoví co dalšího ještě má za sebou nebo v plánu.

A ještě se k tomu drze přiznává... ;)

1/4/05 12:58  
Anonymous Anonymní said...

Jako ministra jsem Grosse moc nesledoval, ale od te doby co se objevil na obrazovkach jako premier jej povazuji za gaunera a mafian.
Ted nevim, protoze i ti (dle filmu) maji alespon nejaky styl. Ale tenhle clovek je naprosty "niktoš".

4/4/05 15:42  
Anonymous Anonymní said...

Ja bych mu nedal duveru hned na zacatku. A je docela legracni, ze cela ta komedie zacala, az kdyz se MEDIALNE znemoznil.
Pritom to, ze to medialne nezvladl (na rozdil treba od Kalouska) by mohlo znamenat, ze to az zase takovej gauner neni ;-)
Jen je to proste hlupak.

4/4/05 22:29  
Anonymous Anonymní said...

Taky si myslím, že není gauner ale hlupák. Ale děsím se toho, až tam místo něj přijdou zase ti gauneři, co už tam byli. Protože nikoho jiného než gaunery a hlupáky asi nejsme schopni zvolit...

5/4/05 21:51  

Okomentovat

<< Home