19.11.04

Pamatuju si jen z fotek ty naše hnusný, úchylný oblečky

Tak nevím. Plyne z toho něco? Asi ne, už Seneca měl ty notoricky známé řeči o mládeži. Ale co kdyby? "Plešky jsou pravičáci a komunistický pankáči jsou levičáci." Díky jvjr za upozornění na link. Já už - jak zjišťuji s překvapením - vlastně Respekt ani moc nečtu, když mi tohle uteklo.
KLÍČOVÁ SLOVA: propast. A co na to Jan Tleskač?

2 Comments:

Anonymous Anonymní said...

Nic podstatného z toho podle mne neplyne. Třeba ve středu 17. šlo z Albertova na Národní Třídu hodně mladých, zajímajících se lidí, pro které, myslím, takhle jednoduše realita nevypadá.

Pavel Heczko

19/11/04 18:48  
Blogger Jan Vaněk jr. said...

Credit where credit is due: Jak naznačuje URL, nascanoval to ID (no, možná by nechtěl být profláknut) z DS NYX, a já jsem na to narazil až zprostředkováno zde. No, po neděli to dají na web normálně, myslím, že kulaté URL už se měnit nebude, akorát zatím není veřejně přístupné (a pak to zas zmizí po 14 dnech nebo kdy to teď stahují, pokud text mezitím nezlidoví).

Jo, a případnější link na "díky za upozornění" by možná byl del.icio.us/jvjr. (OT P.S.: Koukám, že to teda přece jen nějak sledujete asi prostřednictvím RSS, když ne inboxu; doufám, že vám před časem neunikl ten článek o Jeseninovi-Volpinovi.)

19/11/04 19:28  

Okomentovat

<< Home